Nyheder

PRESSEMEDDELELSE

København den 26. januar 2018.

Birgitte Henrichsen ny partner i Jesper Klit & Partners

pressebillede-lille

Birgitte Henrichsen indtræder per 1. februar 2018 som partner i Jesper Klit & Partners.

Birgitte Henrichsen er med sin baggrund som kommunikationsdirektør, VP og toprådgiver for A.P. Møller-Maersks direktion en af landets dygtigste og mest erfarne kommunikationsrådgivere, som blandt andet har stået i spidsen for en internationalt anerkendt turnaround af A.P. Møller-Maersks kommunikation.

Senest har Birgitte Henrichsen været tilknyttet A. P. Møller-Maersks Energidivision i forbindelse med restruktureringen af Maersk i selvstændige selskaber. Før Birgitte i 2008 kom til Maersk, var hun SVP og kommunikationsdirektør i Skandinavisk Tobakskompagni og inden da en årrække i Danmarks Radio, herunder som chef for Strategisk Udvikling og Organisation, chefredaktør på Radioavisen og reporter i Tv’s nyhedsafdeling.

”Birgitte har både fra den private og den offentlige sektor en omfattende erfaring med ikke mindst rådgivning af topledere, strategisk corporate communication og issues-management, som vores kunder fremadrettet vil kunne drage stor nytte af. Med Birgittes tiltræden som partner er vores særlige ekspertise indenfor topleder rådgivning, corporate communication, issues-management kommunikationstræning og Business Storytelling blevet yderligere styrket og vi har aldrig været bedre klædt på til at løse komplicerede kommunikationsopgaver for kunder i Danmark og internationalt”, siger partner og administrerede direktør i Jesper Klit & Partners, Jesper Klit.

”Jeg glæder mig til at blive en del af teamet hos Jesper Klit & Partners og medvirke til at styrke virksomhedens position som en af landets tungeste kommunikationsrådgivnings virksomheder”, siger partner Birgitte Henrichsen, der kan træffes på mobil +45 21789920.

For yderligere oplysninger:

Jesper Klit, partner og adm. direktør
Mobil: 4083 1333
Send mail: jesper@jesperklit.dk

Birgitte Henrichsen, partner
Mobil: 2178 9920
Send mail: birgitte@jesperklit.dk

PRESSEMEDDELELSE

København den 10. december 2014.

Vi har med henblik på at kunne servicere vores kunder endnu bedre primært indenfor finansiel kommunikation pr. 12. december 2014 indgået en samarbejdsaftale med Reliance A/S, der er specialiseret indenfor finansiel kommunikation, investor relations, medierelationer og krisekommunikation.

Samarbejdet mellem Reliance og Jesper Klit & Partners omfatter disse områder. Læs eventuelt yderligere på www.reliance.dk