Nyheder

PRESSEMEDDELELSE

København den 9. februar 2016.

Morten Boje Hviid ny partner og PA-direktør i Jesper Klit & Partners

pressebillede-lille

Morten Boje Hviid, 49 år, indtræder per 9. februar som partner og PA-direktør i Jesper Klit & Partners.

Morten Boje Hviid har de sidste tyve år haft en lang karriere som kommunikationsrådgiver i dansk politik – først for ministrene Henrik Dam Kristensen, Hans Hækkerup og Mogens Lykketoft – og senere som særlig rådgiver for Socialdemokraternes formand, først Mogens Lykketoft og derefter Helle Thorning-Schmidt.

Siden 2006 har Morten arbejdet som public affairs rådgiver for en række store danske virksomheder og senere som direktør for Public Affairs and Communication i British American Tobacco (BAT), Northern Europe, hvor han sad i direktionen og var bestyrelsesformand for Tobaksproducenterne i Danmark. Morten Boje Hviid kommer senest fra en stilling som chef for BAT´s kontor i Bruxelles og medlem af firmaets europæiske ledelsesgruppe for Legal and External Affairs.

”Morten har både fra den offentlige og private sektor en omfattende erfaring med ledelse, kommunikation og stakeholder-management, som vores kunder vil kunne drage stor nytte af. Med vores særlige ekspertise indenfor corporate communications, kommunikationstræning, udvikling af personlig gennemslagskraft, medie/Tv-træning, krisekommunikation og business storytelling og Mortens dybe Public Affairs viden har vi aldrig været bedre klædt på til at løse komplicerede kommunikationsopgaver for kunder i Danmark og internationalt”, siger partner og administrerede direktør i Jesper Klit & Partners, Jesper Klit.

”Jeg glæder mig til at blive en del af teamet hos Jesper Klit & Partners og medvirke til at styrke virksomhedens position som en af landets tungeste kommunikationsrådgivnings virksomheder. Og jeg ser oplagte muligheder i at udbygge virksomhedens rådgivnings palette ved at føje et solidt Public Affairs ben til de ydelser, vi nu kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere”, siger Morten Boje Hviid, der på den private front er gift med Frederikke, som han har tre børn med.

For yderligere oplysninger:

Jesper Klit, partner og adm. direktør
Mobil: 4083 1333

Morten Boje Hviid, partner og PA-direktør
Mobil: 2384 8348

PRESSEMEDDELELSE

København den 10. december 2014.

Vi har med henblik på at kunne servicere vores kunder endnu bedre primært indenfor finansiel kommunikation pr. 12. december 2014 indgået en samarbejdsaftale med Reliance A/S, der er specialiseret indenfor finansiel kommunikation, investor relations, medierelationer og krisekommunikation.

Samarbejdet mellem Reliance og Jesper Klit & Partners omfatter disse områder. Læs eventuelt yderligere på www.reliance.dk